Читайте нас в соціальних мережах

Двір на "Дружбі" у жахливому стані – всюди болото та глибокі ями на півколеса (фото)

Середа, 10 січня 2018 16:45
Жителі будинку на вулиці Максима Кривоноса, 3 вчергове намагаються достукатися до влади, адже їхній двір перебуває в жахливому стані.

Грязюка та величезні ями, в яких застоюється вода – так виглядає дорога у дворі вже не перший рік. Мешканець будинку Анатолій Грицюк розповів "Тернополянам", що двір жодного разу не ремонтували протягом багатьох років.

– Ми неодноразово зверталися в міську раду, адже дорога в дуже поганому стані, багато ботола, яке перешкоджає руху людей, а особливо, матерів з колясками. Також в нашому будинку живуть люди з обмеженими можливостями. Для них пересуватися цією вуличкою – справжнє випробування. З 2002 року, відколи я тут живу, ні разу не проводився ремонт, – каже тернополянин.

Через катастрофічний стан двору проблеми виникають не лише у пішоходів, але й у водіїв.

– З часом дорогу розбило до глибоких ям на півколеса автомобіля. Машину краще поставити через дорогу, ніж заїжджати до себе в двір, – говорить Анатолій.

Ще одна проблема з якою стикнулися мешканці полягає у тому, що будинок прив'язаний до округу, де немає депутата. Однак, не втрачаючи надії, люди знову звертаються до влади і просять провести ремонт у дворі за адресою Кривоноса, 3.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ