Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя жителі міста одягнули «свідому» ялинку (фоторепортаж)

Понеділок, 25 грудня 2017 20:04
Десятками побажань тернополяни прикрасили невеличку ялинку 25 грудня на головній площі міста в рамках акції «Ялинка свідомості та активності або чого бажають українці у новому році?»

Щастя, здійснення всіх мрій, злагоди, добра та багато інших побажань написали жителі Файного міста на кольорових папірцях у формі іграшки, які роздавали мешканцям на Театральному майдані організатори акції – представники ВІ «Активна громада». Окрім того, що тернополяни могли почепити на ялинку листівку-побажання, охочі діти та дорослі також мали нагоду сфотографуватися на головній площі міста зі святим Миколаєм.

Оскільки за порогом вже Новий Рік та Різдво, ми вирішили напередодні свят поєднати приємне з корисним – провести важливу просвітницьку акцію і, тим самим, примножити в тернополян новорічний настрій. До сьогоднішньої акції долучилося більше ста жителів, які вітали місто з Новим Роком та фотографувалися зі святим Миколаєм. Особливо охоче долучалися до фотосесії маленькі тернополяни, яким дуже сподобався переодягнений у Миколу Чудотворця наш помічник, — поділилася регіональний координатор ВІ «Активна громада» Юлія Янчинська.

Пані Юлія додала, що просвітницька акція «Ялинка свідомості та активності або чого бажають українці у новому році?»в передноворічні дні паралельно проводиться ще у 26 містах по всіх куточках України. Мета акції – актуалізувати питання цінностей, свідомого вибору та дізнатися думку населення країни про те, що ж насправді українці хочуть побажати собі та своїм громадам у новому році.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ