Читайте нас в соціальних мережах

Відомий меценат Володимир Кравець отримав орден від патріарха Філарета (фото)

Четвер, 13 липня 2017 16:46
Голова об’єднаної територіальної громади Вишнівця її голова отримав почесну нагороду від Української церкви.

Після урочистого відкриття стадіону у Вишнівці за заслуги перед  церквою, меценатство та допомогу вірянам у скрутних ситуаціях Володимира Кравця нагородили високою церковною відзнакою — «Орденом святого рівноапостольного князя Володимира Великого ІІ ступеня. Від імені патріарха Філарета нагороду вручив отець Святослав Швець.

Орден святого рівноапостольного князя Володимира встановлено для нагородження єпископату, духовенства, мирян, а також державних діячів, працівників культури та мистецтв за особистий внесок у справі відродження духовності, піднесення ролі Церкви у житті суспільства і держави.

-  Володимир Васильович допомагає не одній церкві, підприємство, яке він очолював, маю на увазі «Добрий самарянин», допомагає церковним громадам усіх сіл, де вони орендують землю. Ця допомога стосується не лише храмів, але й парафіян, які звертаються. Тобто це різнобічне сприяння у розбудові Української Помісної Церкви, - говорить отець Святослав Швець.

За словами священнослужителя, Володимир Кравець раніше отримав такий орден ІІІ ступеня, а цього року йому вирішили присвоїти вищий за рангом, ІІ ступінь відзнаки.

FJ1A7071

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар