Читайте нас в соціальних мережах

На Збаражчині п’яні представники Радикальної партії Ляшка вчинили напад на підприємство під виглядом правоохоронців (відео)

Понеділок, 10 липня 2017 14:19
У ніч з 5-го на 6-те липня на приватне підприємство «ПІРОЛІЗ ГРУП», яке базується на околицях села Новики Збаразького району, увірвалися невідомі люди з погрозами закрити виробництво.

Представившись працівниками правоохоронних органів (УЗЕ, екологічною службою та іншими) напали на охоронця і вимагали всі документи по підприємству.

За словами працівника «ПІРОЛІЗ ГРУП» всі так-звані правоохоронці на вигляд були п’яними, постійно шпорталися та плуталися у словах. Від них несло алкоголем. Погрожуючи фізичною розправою охоронцю вчинили безпрецедентний обшук на приватному підприємстві.

«Головним організатором цієї «перевірки» виявився голова фракції «Радикальної партії Ляшка» у Збаразькій райраді Ігор Сисак, який, за інформацією громадськості, всім відомий своїми п'яними дибошами, - розповів директор «ПІРОЛІЗ ГРУП» Руслан Дацюк. - Іншим працівником «правоохоронних» органів виявився помічник депутата обласної ради екс-регіонала Богдана Яциковського Роман Чернета.»

Сам факт нападу зафіксували камери спостереження підприємства. Керівництво приватної структури звернулося у правоохоронні органи із відповідною заявою

Ватро зауважити, що «ПІРОЛІЗ ГРУП» є одним з провідних платників податків у Збаразькому районі. 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ