Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни долучалися до акції «Нагодуй та збудуй»

Понеділок, 03 липня 2017 12:49
Аби зібрати гроші, будматеріали та чергову допомогу для безпритульних тварин, волонтери ТОГО «Ноїв ковчег» провели біля Тернопільського драмтеатру благодійну акцію «Нагодуй та збудуй».

Попри погану погоду, багато тернополян прийшло 1 липня до входу у драмтеатр, аби внести лепту у спільну допомогу безпритульним собакам з центру стерилізації в Дичкові. Люди приносили медикаменти й амуніцію, одяг і продукти харчування та робили грошові внески. Акція «Нагодуй та збудуй» також передбачала збір коштів та будматеріалів на відкриття центру тимчасового перетримання собак.

– Взагалі благодійну акцію «Нагодуй та зігрій» ми проводимо в Тернополі раз у кілька місяців уже щорічно, а сьогоднішню акцію «Нагодуй та збудуй» «Ноїв ковчег» проводить уперше. Суть благодійницького внеску майже та сама – люди жертвують для безхатченків ліки, продукти, гроші. Крім того, жителі міста також приносять сьогодні будматеріали для майбутнього центру перетримання собак. Нині через дощ людей прийшло не так багато, як ми очікували побачити. Сподіваюся, що після обіду доброчинців «підтягнеться» більше– зазначила голова Тернопільської обласної громадської організації «Ноїв ковчег» Аліна Кошельовська.

Голова ТОГО «Ноїв ковчег» також наголосила, що протягом попередніх років волонтерам вдалося прилаштувати в сім’ю понад тисячу собак з Дичкова. Зокрема, коли народжуються цуценята, майже для всіх тваринок вдається знайти нових господарів.

Волонтери із «Ноївого ковчегу» висловили вдячність тим тернополянам, які не побоялися змокнути та навіть невеликим внеском посприяли тому, щоб у чотирилапих швидше з’явився новий дім.

Анна Семенків

 

Додати коментар