Читайте нас в соціальних мережах

Маленькі тернополяни подорожували до країни Мумі-тролів (фото)

Понеділок, 19 червня 2017 09:41
Тернопільська малеча провела у книгарні «Є» цікаву суботу з героями улюбленої дитячої книги Туве Янсон «Країна Мумі-тролів».

Неодноразові години дитячої літератури книгарня «Є» продовжила читанням книжки-пригоди про кумедних мумі-тролів, на яке запросила 17 червня дітей віком 5-7 років.

Малюкам не було часу нудьгувати у стінах книгарні, адже кожен уважно стежив за пригодами, які траплялися з кумедними мумі-тролями на сторінках книжки. Дітлахи по черзі читали невеличкі уривки пригоди та розмальовували улюблених героїв фінської письменниці.

- Книга «Країна Мумі-тролів» є найкращою та найдинамічнішою книжкою для дітей, адже на одній її сторінці може відбутися навіть три-чотири події. Подібний розвиток сюжету, зрозуміло, затягує  та зацікавлює маленького читача. Взагалі, такі читання у книгарні відбуваються не вперше, і щоразу ми вибираємо якогось популярного дитячого автора. Кожна вибрана книга має свою особливість, має долю гумору, чогось навчає, тому ми завжди можемо з дітками зробити певні висновки після читання, - розповіла арт-менеджер з дитячих заходів Домська Марія.

Пані Марія також наголосила, що надалі запрошуватиме тернопільських книгочитайликів на цікаві години дитячого читання. 

Анна Семенків

 

Додати коментар