"Разом з Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia ми запустили гаряче меню в поїздах — щоб в дорозі можна було поїсти повноцінну страву замість бутербродів. І найголовніше — завдяки інноваційним технологіям смак страв зберігається таким, ніби їх щойно приготували. Там і карпатські деруни, і омлет з житомирських яєць (Тіна Кароль вже зацінила), курочка з подільською картоплею, і майбутній бестселлер — кримськотатарський плов з яловичиною. Вже хочеться їсти", - наголосив Клопотенко.
Тестуємо на деяких найдовших рейсах Укрзалізниці, щоб ваша поїздка стала ще комфортнішою:
- №351/352 Київ - Кишинів;
- №95/96 Київ - Рахів
- №29/30 Київ - Ужгород
- №4/3 Запоріжжя - Ужгород.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.