Читайте нас в соціальних мережах

Деруни, курка та плов: запускають повноцінні обіди на обраних поїздах "Укрзалізниці" (фото)

Понеділок, 30 грудня 2024 16:00
Про нове мені в поїздах "Укрзалізниці" повідомив відомий український кухар Євген Клопотенко. 

"Разом з Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia ми запустили гаряче меню в поїздах — щоб в дорозі можна було поїсти повноцінну страву замість бутербродів. І найголовніше — завдяки інноваційним технологіям смак страв зберігається таким, ніби їх щойно приготували. Там і карпатські деруни, і омлет з житомирських яєць (Тіна Кароль вже зацінила), курочка з подільською картоплею, і майбутній бестселлер — кримськотатарський плов з яловичиною. Вже хочеться їсти", - наголосив Клопотенко.

Тестуємо на деяких найдовших рейсах Укрзалізниці, щоб ваша поїздка стала ще комфортнішою:

- №351/352 Київ - Кишинів;

- №95/96 Київ - Рахів

- №29/30 Київ - Ужгород

- №4/3 Запоріжжя - Ужгород.

Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.

Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:

- карпатські деруни;

- омлет із житомирських яєць;

-  курку з подільською картоплею та овочами;

- кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.

Вартість страв: від 170 до 190 гривень.

 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ