Читайте нас в соціальних мережах

Фатальна автотроща у Тернополі: дівчинка загинула на місці, її друзі - на межі життя і смерті

Понеділок, 01 липня 2024 16:50
Страшна ДТП, яка трапилася на «Дружбі» в Тернополі, забрала життя 16-річної дівчини. Стан чотирьох постраждалих — 20-річного водія Mercedes і трьох пасажирів, серед яких 15-річна дівчина, важкий – вони у реанімаціях.

 

Анастасія загинула в аварії після святкування Дня народження.. До Лікарні швидкої допомоги госпіталізували 20-річного водія Mercedes Давида С. та ще двох хлопців. У поліції повідомляли, що всім учасникам ДТП від 16 до 20 років. До обласної дитячої лікарні доправили 15-річну дівчину із Закарпаття.

Як повідомляв сайт «Тернополяни», нещастя трапилось 30 червня у Тернополі на перехресті вулиць Тролейбусна та Бережанська о 23.20. Водій автомобіля Merсedes не впорався з керуванням, зніс металеву огорожу та врізався в дерево.

Від самого авто залишилась лише купа металобрухту.

Як повідомив «20 хвилин» речник поліції Тернопільщини Сергій Крета, у водія відібрали кров для проведення експертизи на стан сп’яніння. Триває встановлення всіх причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація — ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Загиблій Насті, яка навчалася у 10-Б класі Тернопільського академічного ліцею «Українська гімназія ім. І. Франка», лише 27 червня виповнилось 16 років. Дівчинка була завжди життєрадісна, усміхнена, щира і наполеглива, яка понад усе цінувала справедливість.

Як дізнались «20 хвилин» від власних джерел, водія Mercedes звуть Давидом С., він син відомого підприємця з Тернополя, який останні роки служив у війську, а нещодавно звільнився з лав ЗСУ за сімейними обставинами.

Того дня двоє дівчат, за інформацією нашого джерела, святкували День народження Насті. Невдовзі до подружок приєднались і хлопці. Сама Анастасія проживала із батьками і молодшою сестричкою на «Дружбі». Можемо припустити, що дівчину відвозили додому, адже ДТП сталась на вулиці, де проживала дівчина, пише «20 хвилин».

Відомо, що мама загиблої дівчини працює в обласній дитячій лікарні, де зараз рятують доньчину подругу. Потерпіла – із Закарпаття. Вона перебуває у комі.

Стан водія і його товаришів, яких намагаються врятувати у Лікарні швидкої допомоги, вкрай важкий. В одного з них шансів дуже мало – він отримав травми несумісні із життям.

Чи було перевищення наразі не кажуть, як і те, чи був кермувальник п’яним. Тож про реальну швидкість буде відомо після проведення експертизи. Результат на вміст алкоголю водія буде через три дні.

Батьки водія підтвердили інформацію про ДТП та повідомили, що їхня дитина в дуже важкому стані. Більше коментарів з цього приводу вони не надали.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ