Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині проводять ремонтні роботи на 5-ти гідротехнічних спорудах (фото)

Субота, 22 червня 2024 13:00
На Тернопіллі проводять спеціалізовані ремонтні роботи на п'яти гідротехнічних об'єктах. 

Регіональний офіс водних ресурсів у Тернопільській області активно працює над поліпшенням гідротехнічних споруд на території області. Кожна дільниця виконує важливу роль у забезпеченні стабільності водних систем та запобіганні можливим негативним наслідкам.

Так, працівники Чортківської дільниці займаються ремонтом гідротехнічної споруди на міжгосподарському меліоративному каналі 6К-13, який є частиною осушувальної системи "Серет". Ця система, розташована на території Білобожницької громади, та є важливою для підтримки водного балансу в регіоні.

У селі Стрілківці, що належить до Борщівської об'єднаної територіальної громади, Борщівська дільниця проводить ремонтні роботи на каналі 7К-4 міжгосподарської осушної системи «Нічлава».

"Бережанська дільниця виконує завдання на міжгосподарській осушній системі Стрипа. Роботи включають окошення мотокосою "Штіль" та побілку переїздів на осушній системі, що допомагає підтримувати інфраструктуру в належному стані. Бучацька дільниця продовжує ремонтно-доглядові роботи на міжгосподарській осушній системі Стрипа, що сприяє забезпеченню ефективного управління водними ресурсами та попередженню можливих підтоплень. Працівники Лановецької дільниці проводять окошення мотокосами та ремонт гідротехнічних споруд на каналі 13К-4 міжгосподарської осушної системи «Горинь»", - повідомили у регіональному офісі водних ресурсів у Тернопільській області. 

 

 

 


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ