Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя ремонтні роботи: де сьогодні працюватимуть комунальники (ФОТО)

Четвер, 20 червня 2024 14:35
У Тернополі тривають роботи з ремонту дорожнього покриття, прибудинкових територій та пониження ділянок перед пішохідними переходами.

Сьогодні, 20 червня, заплановано провести підготовку ремонтних карт (фреза мала) на вул. Василя Ярмуша та  влаштування асфальтобетонного покриття за адресами: вул. Подільська, вул. Микулинецька та вул. Кирила Студинського, повідомили у міськраді.

Також у місті розпочато роботи з пониження ділянок перед пішохідними переходами за двома адресами:  вул. Бережанська (в районі будинку №47) та вул. Володимира Лучаковського (примикання до вул. Бережанська). Наразі на цих ділянках триває розбирання асфальтобетонного покриття тротуару.

Окрім цього триває реконструкція інженерних мереж на вулиці В’ячеслава Чорновола, де ведуться роботи з влаштування траншеї, труб, засипання траншеї піском та влаштування колодязів.

Окрім того, продовжується відновлення прибудинкових територій та міжквартальних проїздів за адресами: вул. Олени Теліги, 9, вул. Новий Світ, 93-95, вул. Тараса Протасевича, 10-А, та бульв. Данила Галицького,3А.

Нагадаємо, у рамках поточного ремонту розпочались роботи з заміни аварійної ділянки дощової каналізації на вул. Промисловій (від фабрики меблів «Нова» та до кільця на перехресті вул. Текстильна – просп. Злуки). Роботи триватимуть до 26 червня.

 

remonti-20-06-24-1.jpg

remonti-20-06-24-3.jpg


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ