Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині шукають працівників: є вакансії із зарплатою до 45 тисяч

Вівторок, 18 червня 2024 11:43
На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи близько 1,9 тис. вакансій.

Найбільше роботодавці шукають водіїв, продавців, швачок, кухарів, бухгалтерів, листонош, а також лікарів, медсестер та медбратів, повідомили в установі.

У топі професій за розміром зарплати на першому місці головний бухгалтер, якому пропонують 45 тис. грн на місяць. 30-35 тис. грн може отримувати водій, інженер-конструктор, начальник виробничої лабораторії, шеф-кухар та модельєр-конструктор.

Від 25 до 28 тис. грн готові платити економісту, ветлікарю, дизайнеру, керівнику відділення магазину, слюсарю, оператору лінії на виробництві м'ясних продуктів, монтажнику устаткування зв’язку, електрику, рихтувальнику, оператору устаткування залізобетонного виробництва.

До 24 тис. грн пропонують лікарям різних спеціальностей, фармацевту, агроному, формувальнику залізобетонних виробів, оператору ліній верстатів та установок, екскаваторнику та токарю.

Загалом розмір зарплати залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації. Усі ці вакансії можна знайти на Єдиному порталі, де розміщено майже 5 тисяч пропозицій роботи у Тернопільській області.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ