Читайте нас в соціальних мережах

Судитимуть експерта МВС України разом з адміністраторкою територіального сервісного центру на Тернопільщині

Понеділок, 17 червня 2024 13:52
За отримання неправомірної вигоди за перереєстрацію автомобіля судитимуть експерта МВС України й адміністраторку територіального сервісного центру.

Прокурори Чортківської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо експерта МВС України й адміністраторки територіального сервісного центру, обвинувачених в одержанні неправомірної вигоди для себе за вчинення дій з використанням наданих йому повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду та у пособництві до одержання службовою особою неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368, ч. 3 ст. 368-4, ч. 5 ст. 27-ч. 1 ст. 368 КК України).

"Досудовим розслідуванням встановлено, що експерт МВС України й адміністраторка територіального сервісного центру за попередньою домовленістю між собою, одержали від місцевого жителя неправомірну вигоду в сумі 200 доларів США за безперешкодно проведене експертне дослідження автомобіля марки «BMW» та 2000 гривень за позитивне вирішення питань, пов’язаних із реєстрацією (перереєстрацією) вказаного автомобіля", - повідомили у прокуратурі. 

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі СВ Чортківського РВП ГУНП в Тернопільській області.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ