Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська захисниця «Азовсталі» припиняє службу в 59 ОМПБр

Неділя, 16 червня 2024 21:14
Несподівану новину озвучила тернопільська військова Катерина Поліщук, відома українцям, як «Пташка» з «Азовсталі». В її житті зараз непростий період і пов’язано це з кардинальними змінами.

 

Про все це вона написала у своєму «Фейсбуці».

«Іноді стає боляче. І все те, що ти будуєш - розсипається зі швидкістю світла. Так буває. І якщо йде під три чорти щось, то воно обовʼязково потягне з собою решту аспектів життя. Я впевнена, що ти точно знаєш це відчуття. І я в цьому не самотня.

Я не буду багато розписувати, жалітись чи скаржитись. Одна з найважливіших новин (та переваг для мене, як добровольця старого зразка) в силу ряду непоборних обставин та подій, я змушена припинити співпрацю з 59 ОМПБр та свою службу в цій бригаді. З подякою та повагою прощаюсь з цими чудовими людьми. Та поки перебуваю в ізоляції. Багато контенту від мене не буде. Буде щось від душі. Мені так треба. Розраховую на ваше розуміння», - пишеКатя.

«Пташка» пообіцяла, що всі зібрані кошти, що залишились після покупки дронів та необхідного спорядження для бійців 59 підуть на дрони для підрозділу, що виконує завдання на лінії фронту. Про все це вона обовʼязково відзвітує.  

«За 9 місяців ми придбали з вами 316 мавіків і врятували десятки, а то і сотні життів. Поки мій батальйон має достатнє забезпечення завдяки вашим зусиллям.

Дякую за 14 місяців плідної роботи, нову військову професію, терпіння, розуміння і справжню любов, якої так бракувало мені, в яку я вже не вірила. Не тому, що я Пташка. А тому що я - це я. Ви - найкраще, що могло статись зі мною у такий важкий період.

Нехай це буде заслужена відпустка, самоізоляція чи як ви самі це назвете. Я повернусь незабаром. Але поки мені потрібна тиша. Дякую. Дякую. Дякую», - написала на своїй сторінці в соцмережі Катерина Поліщук.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ