Читайте нас в соціальних мережах

Мешканець Тернопільського району може сісти на 8 років через крадіжку двоколісника

Субота, 15 червня 2024 15:25
Правоохоронці Збаразького відділення поліції затримали велосипедного злодія. Тепер за скоєне йому доведеться відповідати перед законом.

 

57-річна мешканка Тернопільського району зателефонувала у поліцію і повідомила, що залишила двоколісник без нагляду, а коли повернулась, то його вже не було. Жінка оцінила збитки в 10 000 гривень.

«На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 44-річний житель с. Ангелівка, Тернопільського р-ну. У поле зору працівників поліції чоловік раніше не потрапляв», - розповідають в ГУНП у Тернопільській області.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У скоєному він зізнався.

Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Відповідальність за вчинення майнових злочинів, зокрема крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, прирівнюються до тяжких злочинів. За це передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар