Читайте нас в соціальних мережах

Фермерська компанія з Тернопільщини купила 10 новеньких позашляховиків для ЗСУ (відео)

Середа, 12 червня 2024 15:14
«Агропродсервіс» — українське підприємство в агропромисловому секторі, нещодавно фірма відсвяткувала 25 років з дня заснування. 

З нагоди свята, засновник, фермер, а сьогодні нардеп Іван Чайківський повідомив, що фірма придбала 10 новеньких позашляховиків для військових ЗСУ, які невдовзі поїдуть на фронт. 

"Новенькі пікапи для військових. Від аграріїв, які працюють на цій землі, яку захищають наші герої. Загалом - 10 позашляховиків будуть берегти життя та допомагати нищити ворога", - відзначив Іван Чайківський. 

 

1

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Михайло 14.06.2024, 19:50
Сьогодні цей бізнес цент очолюваний паном Іваном з злодієм Чапраком на підроблених документах заволоділи земельною ділянкою простих громадян в с. Драганівка площею 17.0 га., а конкретніше підставили фіктивну фірму на тендер і в системі прозоро розіграли по принципу наперстків тендер. Прошу правоохоронні органи зайнятися цією оборуткою так як все це злодійське гавно взагалі тратило розум та ігнуроє закони України.
Скарга
+2 #1 Тернополянин 13.06.2024, 08:54
Скільки можна брехати та красти пане Іване про яку фермерську організацію іде мова, це злодійський конгламерад який краде і дурить народ, а фронту Вони повинні помагати і не піаритися. Тим більше там є що захищати накрадене у простих людей.
Скарга

Додати коментар