Читайте нас в соціальних мережах

Нові кадри: у Тернопільській міськраді з’явилася вакансія

П'ятниця, 24 травня 2024 12:52
Нового фахівця шукають у Тернопільській міськраді.

Зокрема Тернопільська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – бухгалтера відділу обліку та фінансового забезпечення.

Серед вимог до претендентів на посаду: громадянство України та вільне володіння державною мовою; вища економічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи в органах місцевого самоврядування та/або на державній службі не менше одного року, за фахом в інших сферах управління – не менше трьох років; володіння комп’ютером на рівні досвідченого користувача; знання законодавства відповідного спрямування; досвід роботи з бухгалтерією.

«Робота відповідальна та вимагає високої стресостійкості. Особи, яких цікавить дана вакансія, повинні надіслати резюме у відділ обліку та фінансового забезпечення на пошту [email protected]», - зазначили у міськраді.

Нагадаємо, претенденти на посаду подають на сайт НАЗК декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ