Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині пропонують вакансії із зарплатою до 45 тис. гривень

Понеділок, 27 травня 2024 10:38
На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи більше як 1,5 тис. вакансій від роботодавців регіону.

З них майже кожна п’ята – із заробітною платою вищою від середньої по області.

Як повідомили у центрі зайнятості, зараз найбільша потреба у працівниках є на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, у сферах охорони здоров'я та надання соціальної допомоги, транспорті, а також освіті.

У топ 10 вакансій області увійшли водій, лікар, продавець, швачка, кухар, медсестра, вантажник, бухгалтер, інженер та листоноша.

У топі професій за розміром зарплати на першому місці головний бухгалтер, якому пропонують 45 тис. грн на місяць. 30-35 тис. грн може отримувати водій, інженер-конструктор, вантажник, шеф-кухар, кухар, модельєр-конструктор, 25-28 тис. грн – економіст, лікар-психіатр, монтажник устаткування зв’язку, дизайнер-виконавець, начальник виробничої лабораторії, слюсар з ремонту транспортних засобів, 20-24 тис. грн – лікарі різних спеціальностей, забивач худоби, слюсар-електрик, електрогазозварник, бухгалтер та інженер з безпеки руху.

Загалом розмір зарплати залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації, додають в установі.

За детальнішою інформацією щодо вакансій необхідно звернутись у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, або за тел. "гарячої лінії" 063 5765756.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ