Читайте нас в соціальних мережах

Захисники з Тернопільщини мають нагоду отримати 100 000 гривень на розвиток власного бізнесу

Четвер, 23 травня 2024 17:18
Нова програма «Траєкторія» - хороша нагода для ветеранів та військових з Тернопілля почати власну справу.

 

Так, мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережа мультимаркетів «Аврора» ініціювали освітньо-грантову програму для українських військових і другого з подружжя, щоб допомогти у створенні та масштабуванні власної справи.

«На учасників чекає: освітній вебінар зі створення бізнес-плану, групові заняття з психологом, онлайн-лекції від ветеранів-підприємців, а також індивідуальні консультації.

Наприкінці навчання учасники матимуть змогу презентувати свої бізнес-проєкти. 50 підприємців-початківців із найкращими результатами залучать по 100 000 гривень на започаткування або розвиток власної справи», - кажуть організатори ініціативи.

Участь у програмі можуть взяти ветерани, військові та чоловік захисниці або дружина захисника.  Подати заявку можна до 16 червня. Деталі та форма для аплікації - за посиланням.

Довідка: освітньо-грантову програму «Траєкторія» ініціювали мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережа Аврора Мультимаркет. Національний проєкт втілюється за підтримки Міністерства цифрової трансформації, Мінветеранів і Офіс з розвитку підприємництва та експорту, за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Уряду Швеції, Український ветеранський фонд.


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ