Читайте нас в соціальних мережах

У підтопленому через пожежу магазині обіцяють не «впарювати» тернополянам замочену техніку

П'ятниця, 07 серпня 2015 16:36
Співробітники магазину комп’ютерної та цифрової техніки, що розташований на вул. Сагайдачного, кажуть, що не обдурюватимуть покупців та не продаватимуть зіпсований товар.

Нагадаємо, днями в історичному центрі Тернополя, трапилася пожежа будинку, де розташований торговий заклад. Останній поверх будівлі повністю згорів, пожежники цілю ніч гасили вогонь. Згодом у соцмережах містяни жартували, що скоро магазин оголосить суперакцію, під час якої за зниженими цінами продадуть замочений товар.

Однак, представники магазину «КТС» переконують – вода не встигла добратися до першого поверху і всю техніку вдалося вчасно винести.

- Наші працівники до першої ночі перенесли техніку до складу. І надалі рятували різні аксесуари разом з підмогою, яка приїхала з Рівного (15 чоловік!), - повідомляють в магазині. - Близько 5-6 ранку вода дійшла до першого поверху і у приміщенні магазину почала обвалюватися стеля. Звичайно, через поспіх, є пошкоджений товар. Але це, здебільшого, подряпини.

Такий товар обіцяють уцінити та продати дешевше. Повертатися у те приміщення орендарі не планують і вже згодом обіцяють відкрити новий магазин комп’ютерної і цифрової техніки «КТС» в іншому місці.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ