Читайте нас в соціальних мережах

Безкоштовне житло біля Тернополя можуть отримати внутрішньо переміщені особи

П'ятниця, 10 травня 2024 14:50
фото ілюстративне з вільних джерел фото ілюстративне з вільних джерел
Безкоштовне житло доступне для внутрішньо переміщених осіб у громаді неподалік Тернополя.

Зокрема безкоштовне помешкання передбачене у селі Козівка Великогаївської громади.

У реконструйованій двоповерховій будівлі є 16 житлових кімнат з санвузлами та спільною кухнею для мешканців двох сусідніх кімнат. Також передбачено проживання людей з обмеженими можливостями.

«До приоритетного переліку кандидатів на проживання у цьому будинку враховані такі категорії: жінки з дітьми; вагітні жінки; пенсіонери; висококваліфіковані фахівці у сферах освіти, медицини, спорту, культури; особи з проблемами опорно-рухового апарату», - зазначили у Великогаївській ТГ.

Розгляд заяв та прийняття рішень про зарахування на квартирний облік буде проводитися спеціальною комісією протягом одного місяця з моменту подання необхідних документів.

З сім'ями, які проживатимуть у будинку, укладатиметься договір щонайменше на 3 роки.

Проєкт з реконструкції житла здійснили Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України за фінансової підтримки Швейцарського Червоного Хреста та спільно з Великогаївською сільською радою.

Для подачі заяви необхідно мати наступні документи: заява встановленого зразка; довідка про склад сім'ї; довідки з місця роботи; копії паспортів повнолітніх осіб; акт обстеження житлових умов; засвідчені копії свідоцтв (про одруження, про розлучення, про народження дітей); копія технічного паспорту житла або документу, що підтверджує право власності; копія договору піднайму або найму житла; оригінал медичного висновку, якщо є хронічні захворювання; копії документів, що підтверджують право на пільги.

Для додаткової інформації та подачі заяви звертайтеся за телефонами: Галина Іванівна Кравчинюк, заступник сільського голови, 098 459 57 95; Мар’яна Павлівна Заблоцька, відповідальна за поселення ВПО у Великогаївській сільській раді, 097 222 05 79; Руслана Юріївна Бойко, начальник відділу соціального захисту населення Великогаївської сільської ради, 067 742 14 09.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ