Читайте нас в соціальних мережах

Смертельна ДТП: молоковоз збив велосипедиста у Почаєві

Середа, 08 травня 2024 13:20
Аварія з летальними наслідками трапилась у Почаєві.

Виникла ДТП 7 травня близько 11:50 годин. Водій автомобіля ГАЗ 3307 допустив наїзд на велосипедиста 1970 року народження.

«За попередньою інформацією, потерпілий потрапив під колеса вантажівки, здійснюючи маневр повороту ліворуч. Чоловіка бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала до лікарні, але врятувати життя велосипедисту не вдалося», - зазначили у поліції Тернопільської області.

Чоловік помер від отриманих травм у медзакладі.

У водія молоковоза та велосипедиста взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

«Велосипедисти такі ж учасники дорожнього руху, як і водії автомобілів, а тому повинні дотримуватися правил дорожнього руху. Не варто забувати й про власну безпеку – велосипедисти повинні одягати шолом, а транспорт укомплектувати ліхтариком-мигалкою, фарами, світловідбивачами та дзеркалами», - наголосили у поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ