Читайте нас в соціальних мережах

Кинув у поліцейське авто 20 доларів і 700 гривень: жителю Чортківщини загрожує до 4 років в'язниці

Четвер, 02 травня 2024 11:43
Жителю Чортківщини загрожує до чотирьох років позбавлення волі за спробу дати поліцейським хабар.

Чоловік пропонував гроші за непритягнення його до адміністративної відповідальності за керування у стані алкогольного сп’яніння.

На лінію "102" надійшло повідомлення від інспектора сектору реагування патрульної поліції Чортківського районного відділу. Правоохоронець розповів, що водій автомобіля, якого зупинили за порушення правил дорожнього руху, кинув у салон службового авто 700 гривень та 20 доларів за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група та задокументувала факт надання неправомірної вигоди. Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України – пропозиція неправомірної вигоди службовій особі", – повідомили у Нацполіції краю.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Крім того, на водія склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ