Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі повідомили про підозри трьом посадовцям, які нанесли збитків на 26 млн 691 тис грн

Четвер, 18 квітня 2024 21:00
Сьогодні, 18 квітня, відбувся брифінг щодо результатів роботи групи з підзвітності та прозорості у Тернопільській області.

Працівниками управління УСР в Тернопільській області надалі проводиться комплекс заходів з метою недопущення фактів розкрадання бюджетних коштів під час проведення тендерних закупівель.

Станом на 17 квітня 2024 року співробітниками управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області в ході супроводу кримінальних проваджень минулих років, органами досудового розслідування повідомлено про підозру 3-м посадовцям у вчиненні кримінальних правопорушень у бюджетній сфері, загальна сума заподіяних збитків становить 26 млн 691 тис. грн.

Протягом 2024 року, співробітниками УСР в Тернопільській області, які діють у складі робочої групи з прозорості та підзвітності, проаналізовано 8281 публічну закупівлю. За вказаний період, за скерованими співробітниками УСР в Тернопільській області листами, відмінено 12 тендерних закупівель, на загальну суму 236 млн 522 тис. 539 грн.

Також, за результатами перевірки тендерних закупівель, внесено відомості до ЄРДР та розпочато 6 кримінальних проваджень за фактом привласнення/розтрати бюджетних коштів. Попередньо встановлена сума збитків по вищевказаних кримінальних провадженнях становить 6 млн 670 тис. грн.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ