Читайте нас в соціальних мережах

Новий «атракціон» на Дальньому пляжі наганяє страх на тернополян (ФОТО)

Субота, 01 серпня 2015 20:26
Тернополяни та гості міста нерідко нарікали на відсутність на Дальньому пляжі нових атракціонів і, здається, до них таки прислухались – сьогодні там встановили високу надувну водну гірку. Втім, спускатись у воду з неї у відпочивальників бажання не виникає…

А все через її розміщення. Помістили нову атракцію так, що спуск з гірки виходить у саму водойму. Однак, справа в тому, що, з’їжджаючи з гірки, люди потрапляють прямісінько… на мілину озера.

-       Це просто нонсенс. Який камікадзе наважиться з неї з’їхати? Після такого можна потрапити прямісінько на лікарняне ліжко, - ділиться думками житель Збаража Олексій Гірницький. – Нам розповіли, що атракціон буде платний, але, цікаво, хто оплачуватиме травми, отримані в результаті таких екстремальних розваг?

Поки гірка ще не приймає відпочивальників. Вирішується також питання і щодо вартості спуску звідти. За словами хлопців, які займалися встановленням атракціону, він почне діяти вже у найближчі дні.

А згодом до літніх водних розваг на Тернопільському озері додасться іще одна – на пляжі  відкриють також і гірочну вишку-опору, яка була у занедбаному стані останні 7 років.

7D6kneuTEOk

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Олег Михайлович 07.08.2015, 17:45
Народ, ну що ви знову починаєте публікувати неперевірену інформацію.
Прочитав статтю і одразу додаю уточнення - по-перше, автором фото є я, це потрібно було вказати, як і взагалі спитати дозвіл відносно їх використання. Вони були зроблені, коли гірку взагалі вперше на місці надули і встановили, аби суто подивитися як воно і що, помітити місце, де поглиблювати (пристосовувати ) дно/берег для спуску, взагальному визначитись щодо встановлення конструкції.

По-друге, ніякого "страху на тернополян" нічого не наганяє, це фірмова заводська гірка спеціалізованої фірми "Вектор" (www.vector-in.com), типу "Дуга", вона є абсолютно звичаним пляжним водним атракціоном, який зустрічається всюди на цивілізованих пляжах (її висота - близько 8 метрів). Атракціон взагалі "дитячий".
А от питання нарікань відносно дна (те, що мілко було) - зовсім інше. Справа в тому, що її встановили були тільки вперше, і певне так сталося, що яма виявилася не достатньо глибокою, але її глибина все-одно відносно всіх стандартів була підходящою, інакше б людей просто ніхто не пустив, і атракціон не запускали б (тому ні про які травми і мова йти не могла і не може - навіть факторів для цього не було!). Там дно поглибиться і впевнений, що наступного разу глибина буде достатньою, можливо до дна взагалі не діставатиметься.

Гірка вже функціонувала, спуск з неї одразу був платний - перший - 8 грн, наступні з тієї ж особи (протягом того ж дня) - 5.

Потім - хто сказав, що буде ще одна гірка з басейном на пляжі, звідки ви взяли цю інформацію? Ото ж не перекручуйте! Є лише одна гірка, її можливо встановити як з басейном на березі, так і з виходом в озеро - другий варіант кращий само по собі, гадаю зрозуміло чому. Вишка відремонтована і повністю придатна для експлуатації (+ буде ремонтуватися ще).
Перше ніж щось писати переконайтесь в достовірності інформації.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ