Читайте нас в соціальних мережах

Жителів Чортківщини обіцяють штрафувати через труби (фото)

Вівторок, 19 березня 2024 12:00
У Чортківській громаді обіцяють штрафувати громадян, які повиводили водостічні труби з власного подвір'я на вулицю. 

"Працівники муніципальної інспекції Чортківської міської ради нагадують жителям громади, що за відведення дощових, талих вод з приватних будинків, споруд на територію загального користування (дороги, тротуари і т.д.) можна отримати штраф, відповідно до «Правил благоустрою Чортківської міської територіальної громади». Зауважимо, що муніципальна інспекція спершу попереджує власників домогосподарств про порушення «Правил благоустрою…». Згодом буде ще одне обстеження, і власники будинків, які не виправили порушення, отримають протоколи про адміністративне правопорушення", - відзначили у Чортківській мерії. 

Муніципали нагадують, порушення «Правил благоустрою…» відповідно до 152 статті КУпАП тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 340 до 1360 грн і на посадових осіб, суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700 грн. 

Возможно, это изображение улица и текст

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Стас 20.03.2024, 17:07
Цікаво,куда подіти дощову і снігову воду.Де зливова каналізація.
Скарга
+2 #1 Ігор 20.03.2024, 14:05
Шматько йди Ти нах*!!! То зроби нормальну каналізацію в місті як в цілому світі! В США за це не штрафують , а ти вирішив в Чорткові штрафувати. З повагою Ігор (який зробив дурницю, що колись проголосував за тебе)
Скарга

Додати коментар