Читайте нас в соціальних мережах

Хто стане директором головної бібліотеки Тернопільської області

Субота, 16 березня 2024 14:00
Відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Тернопільської ОУНБ.

Зокрема перше засідання комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки 15 березня.

«Під час засідання обрали голову конкурсної комісії, ним став депутат Тернопільської обласної ради Денис Милий. Наступним – розглянули заяви і документи, подані претендентами на заміщення вакантної посади та можливість допуску їх до участі у конкурсі», - заявили в облраді.

У кінцевий строк прийому заяв і документів від претендентів, 7 березня, надійшли заяви та документи для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади від двох претендентів: Валерія Бачинського та Юлії Куніцької.

Члени комісії взяли до відома заяву Юлії Геннадіївни з проханням про зняття її кандидатури з конкурсу.

Комісія провела оцінку відповідності кандидатури претендента встановленим кваліфікаційним вимогам, а саме щодо освіти та стажу роботи на керівних посадах для закладів обласного рівня і вирішила допустити до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки та визначити учасником конкурсу – Бачинського Валерія Йосиповича.

Наступне засідання конкурсної комісії відбудеться 22 березня о 10:00 год.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ