Читайте нас в соціальних мережах

На Чортківщині школярка принесла у сільраду гроші, які завдяки своїй праці зібрала на ЗСУ

Четвер, 14 березня 2024 19:20
8-річна учениця третього класу Джуринської опорної школи Злата Стадник, надихнувшись прикладами дитячого волонтерства, вирішила використати свої творчі здібності для допомоги воїнам.

Школярка почала виготовляти браслети з резинок, які продавала всім охочим. Зароблені гроші складала у скриньку. Вчинок дівчинки неабияк надихнув її однокласників, які також розпочали плести і продавати браслети.

Власними зусиллями Златі вдалось зібрати 1400 гривень. Ще 400 гривень їй додали однокласники. Зароблені гроші школярка разом із батьками передала у Білобожницьку сільську раду. Кошти направили на потреби бійців із 80-го батальйону територіальної оборони.

Дівчинка каже, що це лише початок її волонтерської діяльності і вона буде продовжувати свою роботу, аби бійці якомога швидше звільнили Україну від ворога та повернулися до своїх рідних.

"Ми надзвичайно пишаємося таким вчинком Злати та її однокласників і висловлюємо їм найщиріші слова підтримки у їхній відданій благодійній справі! Дякуємо батькам за прекрасне виховання та прищеплення патріотичних цінностей підростаючому поколінню", зазначили на Фейсбук-сторінці Білобожницької громади.

Читайте також: На Тернопільщині працівники сільради відмовились від зарплат і премій та купили два пікапи для ЗСУ

У школі в Тернополі збирають пластикові кришечки, щоб допомогти ЗСУ (фото)

Додати коментар