Читайте нас в соціальних мережах

Став викладачем: Володимир Труш вперше з'явився на публіці після звільнення з Тернопільської ОВА (фото)

П'ятниця, 01 березня 2024 19:50
Володимир Труш, фото зі сторінки кафедри фінансів ЗУНУ Володимир Труш, фото зі сторінки кафедри фінансів ЗУНУ
Колишній голова Тернопільської обласної військової адміністрації, а нині - викладач кафедри фінансів ЗУНУ Володимир Труш - вперше за останній період з'явився у медійному просторі після звільнення з посади, яке сталося 30 грудня 2023 року. 

Нагадаємо, 19 березня 2020 року Президент України призначив Володимира Труша головою Тернопільської ОДА. 

30  грудня 2023 року, на сайті Президента України опублікували офіційний документ про звільнення Володимира Труша з багаторічної посади. 

Про Володимира Любомировича два місяці нічого не було чути, і ось колишній голова ОВА у статусі викладача кафедри фінансів ЗУНУ (колишнього ТНЕУ та ТАНГу) з'явився у публічному просторі. 

Разом з професором кафедри, д.е.н. Богданом Малиняком, Володимир Труш, в рамках роботи проблемної групи "Проектна та грантова діяльність" обговорив пропозиції кафедри органам місцевого самоврядування до налагодження співпраці.

Серед них – розроблення бюджету для громадян, тобто буклету, який міститиме основну інформацію про бюджет територіальної громади, викладену в цікавій формі, яка зрозуміла кожній людині. Вказана розробка спроможна подолати інформаційний прогалину в комунікації між органами влади та населенням, покращити розуміння реального стану бюджету та розбити численні міфи про недоліки бюджетного процесу.

"Крім цього, колектив кафедри пропонуватиме свої послуги для розроблення бюджетних регламентів органів місцевого самоврядування, положень про конкурси громадських ініціатив, освітні послуги тощо. Ця співпраця не лише позитивно впливає на управління місцевими фінансами, а й створює можливості для практичної діяльності студентів та покращує освітній процес загалом", - йдеться у дописі кафедри. 

 

 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, з’явився указ Президента України про звільнення голови Тернопільської ОДА. 

Коментарі  

+1 #4 МИхайло 03.03.2024, 09:33
Новоспечений доцент буде вчити молодих людей не науки, а як створювати схеми, пиляти бюджет. Це, що ЗУНУ приймає всіх корупціонерів і видає наукові ступені всім і вся, а може скажіть яка ціна цього наукового ступеня. У нас в Тернополі в ЗУНУ наукові ступені люди отримали які взагалі писати добре не вміють і закінчили заочно с/г технікуми за свиню, а приклад дуже простий пан Славко Деревяний та інші.
Скарга
+1 #3 Білка 02.03.2024, 23:33
Нова кличка. Доцент.
Скарга
0 #2 Тернополянин 02.03.2024, 15:13
На одного трутня -професора в області стане більше, а питання як під час війни цей розумний встигав деребанити бюджет, брати відкати, керувати ОДА і писати десертацію. Унікальний чоловік і вигнали з посади.
Скарга
+1 #1 Ihor Kvitko 02.03.2024, 10:34
Новость прям анекдотичная. Уж кто кто, а Труш отлично разбирается в финансах. Столько ж лет успешно осваивал бюджет. В буклете своем пусть расскажет людям о реальном состоянии бюджета - вернее о том, как чиновники его дербанят.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ