Читайте нас в соціальних мережах

Поки чоловік воював, староста повістки роздавав: поліція затримала підривника селищної ради на Тернопільщині (фото, відео)

Середа, 17 січня 2024 14:12
Вночі з 15 на 16 січня, у селищі Білокриниця, що на Кременеччині, стався вибух. 

Граната Ф-1 була прикріплена до вхідних дверей місцевої селищної ради. 

Селяни чули вибух, а уже зранку 16 січня, коли староста прийшов на роботу, то побчив вибиті вікна та двері ради і викликав поліцію. 

Сьгодні, 17 січня, у поліції повідомили, що затримали ймовірного підрівника, 26-річного місцевого жителя, який не зміг ніби то пояснити свої дії. 

Під час огляду мобільного телефону підривника виявлено фото гранати, зроблене зловмисником за кілька годи до вибуху. Крім того, під час обшуку у його помешканні, серед іншого, вилученого 2 запалювально-димових патрона. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранта кримінального провадження про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: - ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна); - ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами);

Та у селі, звідки родом підривник і староста "Тернополянам" розповіли набагато більше. 

Як з'ясувалося ймовірний підривник воював на передовій, був демобілізований, через травму, його батько також воював на фронті, але загинув...

В той час, кажуть місцеві староста ходив по селу і роздавав повістки. 

За словами місцевих жителів, в селі не лишилося жодного чоловіка...

Сьогодні у поліції вирішують питання про обрання чоловікові запобіжного заходу, триває слідство.  

 

Коментарі  

0 #2 Михайло 17.01.2024, 19:11
Все це лайно яке прийшло згідно так званої реформи ГРОЙСМАНА-украї нця ще нам вилізе боком тому, що прав цим обранцям-злодія надали багато, а відповідальност і нуль. Всі ці місцеві князьки під ногами землі не відчувають і напевно ця граната не спроста була біля дверей.
Скарга
+2 #1 Григорій 17.01.2024, 16:16
Староста - це поліцай у чистому вигляді. Були такі за часів другої світової війни. Сам, падло, не пішов воювати, а односельців здав!
Типовий українець!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ