Читайте нас в соціальних мережах

У громаді на Тернопільщині вихователі влаштували п'янку у приміщенні дитячого садочка (фото, відео)

Четвер, 04 січня 2024 16:32
У Білецькій громаді, Тернопільського району, вихователі дитячого садочку 29 грудня попросили батьків швидше забрати дітей додому, а самі на робочому місці влаштували новорічний корпоратив. 

Вихователі дитячого садочку розпивали алкогольні напої прямо у приміщенні закладу. 

Фото та відео святкування, у мережі Фейсбук опублікував місцевий активіст Роман Довбенко. 

За словами пана Романа, вихователі у приватних чатах заздалегідь домовилися про святкування, а також обирали одяг на тематичну вечірку. 

"Найчесніші в світі люди - це жінки, які працюють з дітьми. По крайній мірі, до сьогодні я би навіть не ставив таке поняття під сумнів. Окрім того, я звик до стереотипу, що в садочках працюють прості, далеко незаможні жіночки, та й самі садочки вже замучені роками та в більшості випадків потребують оновлень. Однак, це не так у Тернопільському районі, а саме в Білецькій громаді. Сам садочок, як і всі інші адміністративні будівлі надзвичайно красивий та новий, а в ньому працюють більшість поважних, далеко небідних Тернопільських жіночок, які попали сюди через відповідні звʼязки та відчули своєрідну владу та вседозволеність. Хоча й професійно та вміло завуальовують свої негарні вчинки, як завжди називаючи обманщиками тих, хто посмів зачіпити їхній осиний вулик. Особисто мені одна із працівниць погрожувала братом із кіберполіції, а друга - СБУ", - написав Роман Довбенко. 

У відео вихователі пояснювали, що це не вечірка, а тренінг, на що Роман Довбенко відзначив - "Це тренінг по розпиванню алкогольних анапоїв". 

Поліцейські збирають матеріали по даній справі, а всі вихователі до 5 січня мають надати пояснення. 

Детальніше у відео. 

 

 

Коментарі  

+1 #4 Дітріх фон Штубе 09.01.2024, 14:07
Цікаво, як би Ромко верещав, коли-б ці люди пішли святкувати до ресторану????? Рейвах і потоки жовчу затопили-б весь інтернет! :) :) :)
Ото дивимось кіна з Гамерики, де люди гуляють "корпоратив" у приміщенні фірми ("Міцний горішок" з Брюсом Віллісом, наприклад) - то там то можна. А в нас - НЄЕЕЕЕЕ!! ...НЄЕЕЕ!!!! Бо прийде такий Довбенко і скізь знайде "ЗРАДУ", на холєру.... Може вже доста, пане Ромку, шукати ґанч там, де його нема?..Бо вас вже почало "заносити", як комсомольців 20х років: вони могли назвати ворогом народу навіть за носіння галстука. А може ви, пане Ромку, тойво- латентний хунвейбін, нє..?
Скарга
+3 #3 ага 08.01.2024, 18:36
А усі решта святі.Ніхто на робочому місці ніколи нічого не святкує
Скарга
+4 #2 Тетяна 08.01.2024, 10:44
Яке відношення цей добродій має до громади? Ніякого!дитину не водить в цей садочок, живе в Бучачі. І чому воює з жінками, а не фронті з орками
Скарга
+3 #1 ггг 06.01.2024, 12:23
Знайшли злочинців. В будь якого мусора в кабінеті бухла стільки, що можна магазин з продажу алкоголю відкрити
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ