Читайте нас в соціальних мережах

Екс-керівника «ляшківців» Тернопілля Півторака прилаштували завгоспом до дорожників

П'ятниця, 17 липня 2015 11:51
Екс-голову обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка, завсідника місцевих барів та алко-офісів Святослава Півторака прилаштували на нову посаду.

Після безславної роботи з розбудови партструктури,  він почав працювати у Службі автомобільних дорогі у Тернопільській області.

Півторак-молодший зараз займає посаду начальника адміністративно-господарського відділу. Поки невідомо наскільки новоспечений чиновник справляється з новими обов’язками, але його часто можна побачити мандруючим центром Тернополя.

Подейкують, що на цю нову роботу Святослава Півторака прилаштували за протекцією ледь не самого керівника виконавчої влади області.

Попередньо Півторак працював у Тернопільській комунальній загальноосвітній школі-економічному ліцеї №9 на посаді заступника директора за виховної роботи. За нашою інформацією, там він знову ж таки там відбував номер.

Ще одним цікавим фактом з  життя екс-радикала є те, що майже кожен його робочий кабінет перетворюється на місце посиденьок та п’яних «оргій». Особливо, Святослав Півторак відзначився за час роботи головним редактором у газеті «Тернопіль вечірній». За розповідями очевидців, після себе він залишив прокурене приміщення з великою кількість пустої «тари». Ще одним офісом-пивнецею, був штаб «радикалів» по вулиці Крушельницької у Тернополі.

Нагадаємо також, що Святослав Півторака під час роботи у  кінотеатрі «Перемога» на посаді директора був затриманий працівниками міліції за отримання хабаря у сумі 200 у. о.

Хабарництво – сімейне захоплення Півтораків. Адже старший з Півтораків – Роман, також попався на хабарництві у ПТУ №4. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ