Читайте нас в соціальних мережах

Попри суперечки та хвилю хейту в Тернополі встановили головну ялинку

Неділя, 03 грудня 2023 19:23
На Театральному майдані Тернополя закінчили монтувати центральну ялинку міста. Тепер її мають «одягнути» в прикраси та святкову ілюмінацію.

 

До слова, в соцмережах довгий час точили суперечки з приводу доцільності встановлення ялинки в час війни. Та у мерії повідомили – так захотіли діти військових, серед яких провели опитування.

«Кошти на ялинку з міського бюджету витрачатися не будуть! Ялинка куплена вже давно, уся святкова ілюмінація теж. Витрати на електроенергію готові взяти на себе небайдужі підприємці. Якщо не буде електроенергії, ялинка теж не світитиме», - сказав очільник ТМР Сергій Надал.

Відкриття новорічного дерева запланували на 6 грудня, до свята Миколая.

До слова, минулоріч новорічну ялинку на центральному майдані не встановлювали через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Тим часом у Львові цього року встановили живу ялинку, яку передали місту місцеві мешканці. А у Чернівцях новорічну ялинку не встановлюватимуть на центральній площі. Натомість прикрасять живі дерева, які ростуть в двох парках обласного центру.

 

фото - "20 хвилин"

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Юрій 04.12.2023, 12:40
Біля міської ради поставте пару ригаловок щоб далеко не ходити, загадили місто що пройти не можливо, як не будка то буда!
Скарга
0 #1 Юрій 04.12.2023, 12:34
Знаючи голодних до наживи міських чиновників вже мабуть і будки погодили з атракціонами.
Краще б переймалися додатковим посиленням безпеки містян, а також вулиці вчасно чистили, а не звітували про тонни бабла які висипають в свої кишені.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ