Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі прогнозують ожеледицю. Водіїв просять увімкнути максимальну увагу

Неділя, 03 грудня 2023 15:37
Тернопільський обласний центр з гідрометеорології повідомляє про опади, переважно у вигляді дощу та мокрого снігу на території краю, пориви вітру та ожеледь на дорогах.

 

«03 грудня: Хмарно з проясненнями. Вночі опади, переважно у вигляді дощу та мокрого снігу. Вдень місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби 0 – 5° морозу.

04 грудня: Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий сніг. Вдень без опадів. На дорогах ожеледиця.  Вітер західний  5 – 10 м/с. Температура вночі 3 – 8° морозу, вдень 0 – 5° морозу», - інформують синоптики.

Тим часом поліцейські закликають звернути увагу на прогноз водіїв та пішоходів.

«Закликаємо водіїв транспортних засобів бути максимально уважними та обережними, рухатися з увімкненим ближнім світлом фар, неухильно дотримуватись швидкісного режиму, уникати ризикованих маневрувань.

Пішоходам нагадуємо, що під час ожеледиці гальмівний шлях транспортних засобів збільшується у декілька разів. Автомобіль, який рухається слизькою дорогою, неможливо зупинити миттєво. Переходьте дорогу лише у встановлених місцях, а в темну пору доби, обов'язково використовуйте на одязі світловідбиваючі елементи», - наголошують у Патрульній поліції Тернопільської області.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ