Читайте нас в соціальних мережах

Жителів Тернопільщини просять не вирушати в дорогу, поки не закінчиться снігопад

Понеділок, 27 листопада 2023 10:00
За прогнозом синоптиків, 27 листопада у Тернополі та області очікується ускладнення погодних умов, зокрема сніг, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с та ожеледь.

У зв'язку з негодою, Патрульна поліція просить водіїв без нагальної потреби не виїжджати автомобілем та перечекати снігопад вдома.

"Якщо ж сіли за кермо – обов'язково дотримуйтесь правил дорожнього руху та не нехтуйте безпекою оточуючих. Перевіряйте стан автомобіля перед початком руху: гуму, фари, склоочисники, акумулятор.

Тримайте дистанцію та гальмуйте завчасно, дотримуйтеся швидкісного режиму та безпечної дистанції, не здійснюйте ризикованих маневрів. Заздалегідь знижуйте швидкість перед поворотами й перехрестями, а також світлофорами та пішохідними переходами", – зазначили поліцейські.

Патрульні здійснюють контроль за дорожньою обстановкою на автошляхах та роботою підрядних організацій, щодо належного утримання автомобільних доріг. А в разі надзвичайної ситуації на дорозі, рекомендують звертатися на "102".

Нагадаємо, за інформацією обласного гідрометцентру, 27 листопада на Тернопільщині очікується хуртовина та пориви північно-західного вітру 15-20 м/с.

Через негоду в Україні перекрили рух транспорту на 14 автодорогах.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ