Читайте нас в соціальних мережах

Міський голова розповів, чи буде цього року у Тернополі встановлена новорічна ялинка (відео)

Вівторок, 21 листопада 2023 19:58
Сьогодні, 21 листопада, міський голова Тернополя Сергій Надал, на власній сторінці у Фейсбук повідомив жителям файного міста, чи буде цього року встановлено на Театральному майдані святкове, новорічне дерево. 

Міський голова наголосив, що перед цим було проведено опитування серед дітей загиблих Героїв. 

"Чи потрібна ялинка на різдвяні свята у Тернополі? Минулого року її не було. Я маю з цього приводу власну думку, але є діти - наші тернопільські діти, діти Героїв, які віддали життя на війні, діти Захисників, які зараз на фронті, і вони висловлюються за встановлення ялинки. Можливо через те, що минулого року їздили в сусідні міста, щоб побачити прикрашену ялинку. Можливо через те, що їм дуже потрібне різдвяне диво. І саме діти наших Героїв запропонували, щоб ця ялинка стала символом нашої майбутньої Перемоги, а маленькі тернополяни зможуть долучитися до прикрашання ялинки, власноруч зробивши разом з вчителями патріотичні іграшки", - відзначив Сергій Надал. 

Також міський голова наголосив, що коштів з бюджету на організацію свята і встановлення новорічної ялинки з місцевого бюджету використовувати не будуть.

"Одразу хочу наголосити! Кошти на ялинку з міського бюджету витрачатися не будуть! Ялинка куплена вже давно, уся святкова ілюмінація теж. Витрати на електроенергію готові взяти на себе небайдужі підприємці. Якщо не буде електроенергії, ялинка теж не світитиме. Ворог не може забрати в наших дітей радість Різдва", - підсумував Сергій Надал.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #1 МИКОЛА 21.11.2023, 21:17
ВЖЕ І НА ЯЛИНЦІ СУКИ ХОЧУТЬ ВКРАСТИ
Скарга

Додати коментар