Читайте нас в соціальних мережах

У громаді на Тернопільщині на півмільйона накупили камер спостереження

Четвер, 09 листопада 2023 17:50
Створити потужну платформу відео нагляду мають намір у Байковецькій об'єднаній громаді, що на Тернопіллі.

 

Тому,  з метою забезпечення порядку та комфорту наших мешканців на сесії Байковецької сільської ради депутати одноголосно підтримали рішення щодо закупівлі комплексної системи відеоспостереження.

З бюджету на це спрямували 500 тис. грн. Загалом наразі у громаді встановлено 16 камер спостереження, які встановлено по різних населених пунктах громади.

«Камери відеоспостереження сприяють профілактиці та попередженню порушень, розкриттю злочинів. Крім того, це збереження життя та здоров’я наших жителів, адже деякі камери реагують на швидкість. А взагалі, ці системи спостереження надзвичайно розумні. Вони мають змогу розпізнавати обличчя, номерні знаки, марку, модель, колір транспортного засобу в авто потоці, а ще відслідковувати інтенсивність автомобільного трафіку, виявляти певні події та об'єкти», - розповідає поліцейський офіцер громади Сергій Зимбович.

У Байковецькій ОТГ додають, що інформація відеокамер виведена на монітори поліцейських офіцерів. Відтак оперативний черговий матиме можливість переглядати зображення з камер у режимі реального часу, що дасть змогу швидше реагувати на правопорушення у населених пунктах громади.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ