Читайте нас в соціальних мережах

Екс-депутат Тернопільської міськради зруйнував легендарний завод та будує багатоповерхівку (відео)

Вівторок, 07 листопада 2023 13:58
Петро Ландяк Петро Ландяк
У центрі Тернополя, на вулиці Федьковича, 7 на території між політехнічним університетом та приміщенням "Пласту" триває масштабне будівництво. 

У самому центрі Тернополя «під ніж» потрапив Тернопільський завод безалкогольних напоїв.

Історичну будівлю одного з перших повоєнних промислових обʼєктів знищили під нуль.

Зараз там вже фундамент багатоповерхівки.

Завод безалкогольних напоїв відомий багатьом тернополянам легендарним квасом та оцтом.

За цією будовою стоїть екс-депутат Тернопільської міської ради, кандидат на всі можливі посади, а також «борець» з хаотичною забудовою, «прихильник» відновлення промисловості Тернополя, власник мережі магазинів «свої» Петро Ландяк.

«Опозиціонер» Ландяк після багаторічних красивих гасел, не придумав нічого кращого як забудувати територію у центрі Тернополя.

Детальніше у відео "Тернополян": 

До слова, Тернопільський завод безалкогольних напоїв — товариство з обмеженою відповідальністю, підприємство харчової промисловості у м. Тернополі.  Одне з перших підприємств міста, організоване після німецько-радянської війни як «харчова артіль», що об'єднувала всі харчові підприємства міста (1944). На його базі започаткувався ремонтно-механічний завод із випуску нестандартного обладнання, кондитерська фабрика, харчокомбінат. Від 1969 функціонує завод безалкогольних напоїв, від березня 1998 — нинішня назва.

Освоєно виробництво фруктових вод понад 50 найменувань, у тому числі на натуральних соках, лікувальних травах, концентратах. Основні види продукції: оцет натуральний, спирт харчовий 9 %, квас хлібний бочковий (для якого використовують лише екологічно чисту високоякісну сировину, виготовляють біологічним шляхом, традиційно розливають у скляну тару), газові безалкогольні напої «Абрикос», «Апельсин», «Малинка», «Лимон», «Грушка», «Буратіно», «Крем-Сода» та інші; мінеральні води: «Лісова пісня», «Вода питна столова».

Продукцію заводу реалізовувалося  у майже всіх областях України. Укладалися контракти з фірмами Болгарії, Ізраїлю, Німеччини, Польщі.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Правда 07.11.2023, 14:50
Був завод і не один і що дальше, напевно когось жаба задусила, щодо заводів то потрібно питати напевно інших осіб які всю державу продали і сьогодні слуги народу до продують та руйнують під нуль.
Скарга

Додати коментар