Читайте нас в соціальних мережах

Намагався підкупити поліцейських: на хабарі затримали жителя Кременеччини

Субота, 28 жовтня 2023 14:40
Жителю Кременеччини загрожує до чотирьох років позбавлення волі за надання неправомірної вигоди поліцейському.

Чоловік пропонував 7 000 гривень за непритягнення його до кримінальної відповідальності та можливість забрати з арештмайданчика автомобіль з деревиною.

Відомо, що декілька днів тому співробітники Кременецького районного відділу поліції зупинили на території Шумської громади автомобіль, завантажений деревиною. Чоловік, котрий супроводжував водія транспортного засобу, представився працівником лісового господарства і запевнив, що всі документи на лісопродукцію є, однак зміг надати лише на частину деревини, на решту – обіцяв принести згодом.

Вантажівку поліцейські тимчасово помістили на арештмайданчик для з’ясування усіх обставин.

«Наступного дня працівник лісогосподарства прийшов до територіального підрозділу поліції, однак не з документами, які б засвідчували легальне перевезення лісопродукції, а з грошима, - таким чином, намагаючись відкупитися від відповідальності», - повідомили у поліції Тернопільської області.

Поліцейський, котрому зловмисник запропонував та намагався дати 7 000 гривень хабара, повідомив про корупційне діяння оперативників Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Факт надання неправомірної вигоди було задокументовано.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу.


Коментарі  

0 #1 Григорій 28.10.2023, 18:30
Українці звинувачують поліцейських у тому, що ті беруть хабарі, але самі дають їх не рідше. Якась двулична мораль у наших земляків.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ