Читайте нас в соціальних мережах

Прийшли у суд, селищну раду та до аграрія: масові обшуки проводять детективи НАБУ на Тернопільщині

Четвер, 26 жовтня 2023 14:47
Сьогодні, 26 жовтня, "Тернополянам" стало відомо, що детективи НАБУ проводять масові обшуки на Тернопільщині. 

Так, станом на 14.47 відомо, що НАБУ обшукує кабінети суддів господарського суду Тернопільщини. 

Навідалися детективи і до адмінприміщень Великоберезовицької селищної ради. 

Загалом цього дня НАБУ проводить 12 обшуків на території Тернопільщини. 

Причиною таких подій став місцевий аграрій - Орест Самотяга, який здійснює діяльність на сільськогосподарських землях навколо Тернополя. 

Деталі згодом. 


Коментарі  

0 #2 Односельчанин 27.10.2023, 09:08
Сьогодні цей кримінальний спрут заліз у всі органи де тільки можна, але беручи до уваги куди прийшли працівники НАБУ, запитується питання до чого там аграрій із банком землі біля тисячі гектарів та наскільки відомо він платить високу орендну плату, податки можна перевірити в ДПС. Суд це зовсім інше та адвокат коментарі зайві, а сільська рада це орган в якому все і всі рішала, тим більше тільки споживають та непрозоро деребанять бюджет, приймають протиправні рішення в інтересах третіх осіб а також за гроші і в конфлікті інтересів. Напевно туди втрутилися наші кримінальні авторитети в ранзі депутатів тому, що лакомий кусок ще залишки землі на який загострили свої пазурі особи наближені до голови сільської ради , а це єдиний аргумент наїзду НАБУ.
Скарга
0 #1 Михайло 26.10.2023, 15:03
Пора НАБУ прийти в Підгороднянську раду і перевірити всі операції із землею та всі рішення винесені за гроші та в конфлікті інтересів Тернопільським міськрайонним судом до 2021 року та Тернопільський окружний адміністративни й суд і перевірити всі рішення винесені цими судами.
Скарга

Додати коментар