Читайте нас в соціальних мережах

ВАКС продовжив розслідування справи голови Тернопільської облради до 26 листопада

Вівторок, 26 вересня 2023 19:19
Михайло Головко Михайло Головко
Вищий антикорупційний суд продовжив до 26 листопада строк розслідування справи за підозрою голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка, двох заступників керівника Тернопільської обласної військової адміністрація Ігоря Дем'янчука та Ігоря Гайдука в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення 22 вересня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Клопотання задовольнити частково. Продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні до п'яти місяців, тобто до 26.11.2023 включно», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, 26 червня цього року детективи НАБУ затримали голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка та двох колишніх заступників голови ТОВА Ігора Дем'янчука та Ігора Гайдука за підозрою в отриманні значної суми хабаря у місцевого підприємця Олександра Ярмоленка. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #3 Григорій 27.09.2023, 09:23
Невже цьго хлопа відправлять до буцегарні? Ой не вірю!
Скарга
+1 #2 Михайло 27.09.2023, 07:52
Що шановний народе! Світ зійшовся на одних злодіях чи ми можемо і пора це бидло гнати від управління державою чи нам з такими злодіями затишно. Сесія і відставка всіх тому, що там одні злодюги і рішала. Область не пропаде і буде функціонувати без Головків, Болещуків та інших злодюг.
Скарга
+1 #1 Правда 26.09.2023, 19:35
Сук хабарників не продовжувати розслідування, а судити за законами військового стану і все, а то одного який брав хабарі на сході судили і ходить по Тернополю та сміється, інший горівку рекламує, а це чудо огризається і показують на екрані. Хватить людей тримати за бидло до буцигарні і щоб десятому було страшно.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ