Читайте нас в соціальних мережах

Скандал на Збаражчині: затримали п’яного лісника-депутата від «Слуги народу», який із зятем крав деревину (відео)

П'ятниця, 22 вересня 2023 14:11
У селі Доброводи на Збаражчині лісник Мирослав Назар, який також є депутатом Збаразької міської ради від «Слуги народу», разом із своїм затям крали деревину.

18 серпня на гарячому їх впіймала екоінспекція та правоохоронці. Ніяких документів на ліс у порушників, звісно, не було. Мабуть, якщо ти зять лісника, а лісник – депутат від «Слуги народу», то деревину можна красти скільки завгодно.

Мирослав Назар перебував за кермом автівки у стані сильного алкогольного сп’яніння. Водійське посвідченням він не показав правоохоронцям та відмовився пройти обстеження на кількість алкоголю в крові.

«Нє! Ніколи в світі!» – так відповів депутат на пропозицію поліції поїхати в медзаклад, щоб пройти огляд на сп’яніння.

Також Мирослав Назар лаяв та залякував поліцейських, просив зятя записати їхні «фамілії», аби поскаржитися «шефу». Упродовж розмови він декілька разів кричав, що буде дзвонити до Володимира Труша.

Правоохоронці склали протокол за кермування у нетверезому стані на депутата Назара. Тепер, враховуючи статус порушника, можна лише здогадатися, яке буде рішення Феміди щодо факту крадіжки лісу та водіння у нетверезому стані…

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #4 Правда 23.09.2023, 08:00
В депутати ідуть потенційні злодії і категорія людей яка привикла жити за чужий рахунок. Пора це шобло розганяти і таке питання як голосування це бутафорія і ніякої відповідальност і за свої вчинки, а коли за протиправне незаконне рішення буде відповідальніст ь ця категорія людей просто піде в кущі і не будуть рватися до корита.
Скарга
+1 #3 Сосна 22.09.2023, 20:48
Джаловські так само роблять і Мазепа і Соя
Скарга
+3 #2 Григорій 22.09.2023, 20:03
Я вже неодноразово писав, що депутати - вороги народу!
Скарга
+1 #1 Ihor Kvitko 22.09.2023, 17:21
А то мы не знаем, каким будет решение. Как всегда, все замнут. Это же депутат целый - неприкосновенно е лицо! Может воровать, сколько угодно, дебоширить, людей в пьяном состоянии на машине сбивать, взятки брать. И ничего ему за это не будет.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ