Читайте нас в соціальних мережах

У Бучачі побудують очисні споруди: на Тернопільщині п'ять об'єктів інфраструктури відремонтують за рахунок субвенції

Понеділок, 18 вересня 2023 20:00
очисні споруди - фото ілюстративне очисні споруди - фото ілюстративне
У Тернопільській області з рахунок співфінансування місцевого бюджету з державною субвенцією планують відремонтувати 5 значних інфраструктурних об'єктів. 

Відтак за рахунок співфінансування планують провести - реконструкцію частини вбудованих нежитлових приміщень в 5-ти поверховому житловому будинку під центр надання адміністративних послуг по вулиці Возз'єднання, 5 у місті Почаїв Кременецького району. 

Також планують провести реконструкцію будівлі дошкільного навчального закладу під центр надання адміністративних послуг Лопушненської сільської ради на вул. Т.Шевченка, 19 в селі Лопушне,  Кременецького району. 

За кошти місцевого і державного бюджету проведуть також - реконструкцію суміщеної покрівлі з влаштуванням шатрового даху та термомодернізацією будівлі навчальновиховного комплексу ,,Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - дошкільний навчальний заклад села Великі Гаїˮ Великогаївської сільської ради Тернопільської області по вул. Галицька 44а, в селі Великі Гаї Тернопільського району.

У Гусятині планують зробити - рконструкцію закладу загальної середньої освіти із застосуванням енергозберігаючих технологій по вулиці Шевченка, 5. 

А в Бучачі мають намір здійснити будівництво біологічних очисних споруд стічних вод продуктивністю 300м3/добу. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ