Читайте нас в соціальних мережах

Михайла Головка та Нестора Шуфрича захищають одні й ті ж адвокати (фото, відео)

Субота, 16 вересня 2023 12:00
Захисники з адвокатського об’єднання «Barristers» представляють у судах інтереси голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка, якого підозрюють у хабарництві та народного депутата Нестора Шуфрича, якого звинувачують у державній зраді. 

Нагадаємо, наприкінці червня цього року, детективи НАБУ затримали на хабарі голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка. 

Захищати голову обласної ради взялися одні з найдорожчих та найкращих адвокатів України з адвокатського об’єднання «Barristers» - Євгеній Бовкун, Олександр Тананакін та Костянтин Глоба. 

Відтак, захисникам вдалося у суді домогтися, щоб голову Тернопільської обласної ради не відсторонили від посади, при чому двічі. 

Також замість СІЗО, Михайло Головко перебуває на волі під заставою, крім того, адвокати домоглися, щоб апеляційна палата ВАКС винесла рішення, яким визнала вилучення коштів у підозрюваного Михайла Головка - незаконним.

Ці ж адвокати, принаймі у судовій залі були саме вони, Євгеній Бовкун та Олександр Тананакін захищають нардепа Нестора Шуфрича, якого звинувачують у державній зраді. 

Але хоч, один із адвокатів Євгеній Бовкун одягнув у суд по Шуфричу ту ж саму сорочку, що й на засідання до Головка, пощастило захисникам цього разу менше. 

366265041 768274495304858 6251239472354111740 n

c6b0a40fe3f0110e

Так, Печерський суд Києва арештував народного депутата Нестора Шуфрича на два місяці та відправив його у СІЗО.

Можливості внести застави він не має.

Його затримали в залі суду та одягли на нього кайданки.

Захисники Шуфрича заявили в суді, що будуть подавати апеляцію на це рішення.

Нагадаємо, 15 вересня служба безпеки України провела обшук у будинку Шуфрича, він отримав підозру у державній зраді.

1

Коментарі  

+3 #1 Михайло 16.09.2023, 17:13
Шуфрич бабла має багато накраденого і може собі позволити таких адвокатів, а звідки в цього патріота -свободівця такі гроші на дорогих адвокатів і такі статки та бізнес. Це шановні із кишень платників податків та відкати за будь, що. Гниль і злодій на ГІЛЯКУ!
Скарга

Додати коментар