Читайте нас в соціальних мережах

У поліції розповіли деталі затримання озброєного злочинця у Кременці, який побив працівника військкомату (фото)

Вівторок, 22 серпня 2023 10:30
У поліції прокоментувала вчорашню подію у Кременці, де раніше судимий чоловік напав на працівника військкомату.

"Учора вперше за два місяці моєї служби на Тернопільщині довелося вводити спеціальні поліцейські операції «Сирена» та «Грім». Причина – озброєний злочинець, який у Кременці побив військовослужбовця та відібрав у нього автомат. Фігурант – неодноразово судимий за насильницькі злочини – грабунки, розбої, крадіжки, -відзначив Сергій Зюбаненко, т.в.о. начальника ГУ НП у Тернопільській області. - Зловмисник, мабуть, відчув себе героєм фільму: у бронежилеті з викраденою зброєю розгулював містом, а потім заховався у будинку, де побив співмешканку та двох її малолітніх дітей".

Поліцейські встановили місце, де перебував озброєний злочинець, оточили його та за силової підтримки спецпризначенців КОРДу провели операцію по його затриманню.

Правоохоронці вилучили у нападника автомат, бронежилет та інші речі потерпілого. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому інкримінують ч. 3 ст. 262 Кримінального кодексу України - заволодіння вогнепальною зброєю шляхом розбою.

"І найважливіше, спецоперація завершилася успішно – без жертв. Дякую місцевим поліцейським, оперативникам, спецпризначенцям за професійні дії та позитивний результат у роботі", - наголосив Сергій Зюбаненко. 

 

 

"Тернополяни" писали, що У Кременці жорстоко побили працівника військкомату: потерпілий в лікарні, нападника затримала поліція.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ