Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська "Пташка" повернулася на фронт парамедиком

П'ятниця, 18 серпня 2023 11:30
Катерина Поліщук, "Пташка" з Тернопільщини, на власній сторінці у Фейсбук розповіла, що останніх 5 місяців вона перебуває на передовій. 

"Ось вже майже 11 місяців я чую дискусії соціуму, чи варто мені повертатись на фронт. 5 з яких я перебуваю на Донеччині, виконуючи прямі обовʼязки парамедика та непрямі - волонтера, друга та напівпілота. Припиніть нарешті. Я сама вирішуватиму, як проявляти свою громадянську та людську позицію. Я беру участь в дипломатичних поїздках, веду соціально-інформаційну роботу, співаю, живу, займаюсь улюбленою справою, малюю, фотографую і пощу фоточки в інстаграм", - написала Катерина. 

За словами молодої жінки, вона ніколи не йшла з фронту.

"Мені 22. Я молода. Я свідома. Я пройшла пекло. Я людина. Я можу відповідати за свої вчинки та рішення. Але зараз несу відповідальність за чужу бездіяльність та байдужість, чиюсь жадібність і ненажерливість. Я ніколи не йшла з фронту, і ніколи не піду. Я боротимусь навіть після смерті. Я житиму в твоєму серці і твоїй боротьбі. Мені 22. Я доброволець-парамедик. Я українка. Я Пташка", - наголосила "Пташка". 

На зображенні може бути: 1 особа

Коментарі  

0 #1 Shura81 18.08.2023, 17:04
До Пташки питань немає. Хай робить що завгодно. Питання до тих чоловіків, які мають здоров'я, але не їдуть на фронт. Особливо це стосується діток депутатів та чиновників. Хай подивляться на Пташку і зроблять про себе виводи. На жаль, все тримається як раз на таких фанатичних особах, які незважаючи на корупцію та складнощі допомагають фронту. Але їх кожного дня все менше. Тим більше інколи їх кидають спеціально на смерть. Напевно, чиновникам після війни буде простіше жити з тими, хто до них близький - без цінностей та совісті. Пробачте емоційність....
Скарга

Додати коментар