Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині заборонили заплановану ходу представників московського патріархату до Почаєва

П'ятниця, 11 серпня 2023 15:33
На Раді оборони було вирішено заборонити ходу по території Тернопільської області, яку планують прихильники московського патріархату.

 

Про це повідомив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш під час брифінгу за результатами підсумків засідання Ради оборони.

«Є інформація про те, що починаючи з 19 серпня представники московського патріархату можуть здійснити ходу з території Хмельницької області у Тернопільську до Почаєва. З огляду на можливі ризики такого дійства, її заборонено проводити», - сказав він.

Очільник Поліції Тернопільської області Сергій Зюбаненко додав, що поліція працюватиме посилено, аби не допустити порушень.

«Ми проаналізували масові заходи, що проходили в області в минулих роках і дійшли до висновку, що можуть бути провокації ворога, порушення громадського правопорядку, які можуть бути використані пропагандистськими ЗМІ. Тому рахуємо недоцільним проведення такого заходу. Всі ризики були доведені до Ради оборони області та прийнято відповідне рішення про заборону ходи», - наголосив головний правоохоронець краю.

Коментарі  

0 #1 Григорій 13.08.2023, 16:23
Хтось дуже хоче посіяти в Україні міжконфесійну ворожнечу. Невже ці тупоголові не розуміють, що це на руку рашистам?
Релігія - опіум для народу! Геть релігійну ворожнечу! Геть попів!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ