Читайте нас в соціальних мережах

У столичному госпіталі, після кількох операцій, зупинилося серце захисника з Тернопільщини

Вівторок, 01 серпня 2023 16:16
Страшна звістка знову прийшла на Тернопілля – в лікарні внаслідок отриманих важких поранень помер захисник Сергій Степанович Новак.

 

До Збройних сил він був призваний у травні 2022 року. 12 липня 2023 р. в бою під Куп’янськом отримав важкі поранення. Лікування проходив у Харківському госпіталі, звідки був транспортований до Києва. Лікарі боролися за його життя, та, на жаль, виявилися безсилими. 31 липня в Київському госпіталі після кількох перенесених операцій зупинилося серце воїна.

Новак Сергій Степанович - мешканець села Великий Ходачків Підгороднянської ОТГ, що на Тернопіллі. Зростав у багатодітній родині. Власної сім’ї не мав, тож після смерті батьків проживав у батьківському будинку із сім’єю сестри.

«Просимо громаду гідно зустріти нашого захисника, віддати шану та провести в останню дорогу. Про час зустрічі і початок формування живого коридору буде повідомлено додатково. Нехай Господь упокоїть світлу душу воїна», - йдеться у дописі на сторінці Підгороднянської об'єднаної територіальної громади.


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ