Читайте нас в соціальних мережах

На передовій загинули п'ятеро захисників з Тернопільщини (фото)

Понеділок, 24 липня 2023 20:34
За сьогодні Тернопільщина втратила 5 відважних Героїв.

"Дорога Гончарівська громадо, хочу повідоми вас, що 22.07.2023 року при виконанні обов'язків військової служби загинув наш односельчанин Бойко Анатолій Васильович. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе рідних і сім’ї та разом з ними схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Вічна пам’ять тим, хто ціною власного життя та здоров’я захищають нашу державу від російського окупанта", - відзначили у групі селі Гончарівка. 

363060206 695471515724780 549675976017964217 n

У Зборівській громаді також жалобі. 

"І знову сумна звістка сколихнула нашу громаду. Із великим смутком повідомляємо про загибель воїна із с. Заруддя Гупала Петра  ВасильовичА (15.07.1977 р.н.), який з 17.07.2023 року вважався зниклим безвісти. Висловлюємо щирі співчуття сімʼї та рідним загиблого. Вічная памʼять! Зустріч тіла загиблого Героя відбудеться завтра 25 липня 2023 року орієнтовно в 11 годині. Похорон о 12.00 в цей же день в с. ЗаруддяВічна пам'ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас", - відзначив Руслан Максимів, Зборіський міський голова. 

 

Дні жалоби оголосили у Золотниківській громаді. 

"Сумна звістка сколихнула нашу громаду. В бою за Україну загинув військовослужбовець Збройних сил України Табас Андрій Тарасович, 1978 року народження. Загинув під час ведення бойових дій з військовими формуваннями російської федерації в напрямку Донецької області. Нехай душа загиблого Андрія знайде вічний спокій! Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та друзям, односельчанам та побратимам Андрія, всім тим, хто буде завжди пам'ятати про мужній і героїчний вчинок Героя, що життя віддав за Україну. Вічна пам'ять Герою. Слава Україні!", - відзначили у групі. 

 

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Знову страшна звістка прийшла з фронту до Гусятинської громади…

22 липня у бою у районі населеного пункту Григорівка Донецької області загинув наш земляк – головний сержант – командир 1 відділення кулеметного взводу 3 стрілецької роти, штаб сержант Процанін Андрій Кирилович 1970 року народження.

Андрій Кирилович призваний на військову службу 27.02.2023 року, відданий військові присязі на вірність українському народу, мужньо виконував свій обов’язок за свободу України, її волю та незалежність, загинув у бою захищаючи Батьківщину.

Щирі співчуття рідним та близьким, нехай Бог допоможе вам пережити страшну втрату.

Вічна пам'ять і слава Герою, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Герої не вмирають!

Зустріч похоронного кортежу з тілом воїна відбудеться завтра 25 липня 2023 року.

Кортеж прямуватиме зі сторони м. Тернопіль та проїжджатиме вулицями Б. Лепкого, Миру (зі сторони вул. Лепкого). Просимо мешканців віддати останню шану Герою та зустріти його «живим коридором».

Про час зустрічі тіла Героя буде повідомлено додатково.

На зображенні може бути: 1 особа

У жалобі і Підгаєцька громада. 

"Під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Новоданилівка Запорізької області, загинув військовослужбовець ЗСУ, головний сержант-командир танка 2 взводу І танкової роти танкового батальйону Богдан Михайлович Мердвк, 1982 року народження, житель с.Волиця. Всебічно розвинена особистість, Людина з великої літери, талановитий художник справжній патріот - таким його згадують рідні та друзі", - йдеться у дописі Підгаєцької міської ради. 

Царство небесне мужньому Захиснику України, щиросердечні співчуття родині та близьким.

Вічна пам'ять Герою!

Про зустріч тіла Героя, віддання військових почестей та похорон, повідомимо згодом.

На зображенні може бути: 1 особа


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ