Читайте нас в соціальних мережах

Одні плачуть, інші скачуть: в Озерній під час жалоби за загиблим військовим відбувалося гучне святкування (відео)

Неділя, 23 липня 2023 11:18
Вчора, 22 липня, в селі Озерна, що неподалік Тернополя, оголосили жалобу в честь загиблого Героя - 38-річного Володимира Романишина. 

В той же час у місцему кафе "Озернянка" відбувалося гучне святкування. 

Відео святкування опублікували на сторінці "Озерна-Правда" в мережі Інстаграм.

"Шановна громадо! 21 і 22 липня на території Озернянської територіальної громади оголошено Дні жалоби за загиблим Героєм Володимиром Романишиним. Сьогодні ми провели його в останнім прощанні. На знак скорботи заборонене звучання гучної музики в закладах торгівлі і громадського харчування. На жаль, в одному закладі в Озерні не дотрималися правопорядку. Про це повідомлено поліцію. Ми зобов’язані вшановувати пам’ять. Ми ділимо біль з родинами загиблих Героїв. І не можна так чинити, як сьогодні у кафе в центрі Озерної! Просимо кожного, не ходіть більше в той магазин і кафе. Не дайте заробляти бізнесмену, якому байдуже горе всієї громади", -йдеться у дописі групи. 

Під відео місцеві розділилися на два табори, одні однозначно були переконані, що святкування варто було перенести, інші ж наполягали, що бізнес має працювати і бенкет був замовлений заздалегідь. 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, "Ми втратили справжнього Героя: на фронті загинув 38-річний військовий з Озерної Володимир Романишин".

Коментарі  

0 #1 Григорій 23.07.2023, 14:16
Рагулі! Рагу́ль (також ра́гуль, ро́гуль) — «сільський житель». У ширшому розумінні — малокультурна людина. Деякі галицькі українці, мешканці міст, почали цими словами називати своїх же побратимів, але вихідців зі села. Це поняття вживане в багатьох сферах життя Львова. Сучасні діячі культури Львова визначають це слово як синонім до понять «некультурна, малокультурна людина», «маргінал»[. Що таке Озерна? Село, в якому мешкають рагулі.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ