Читайте нас в соціальних мережах

У Збаражі комунальне підприємство вирішило підвищити тарифи на воду без відома міської ради

Четвер, 29 червня 2023 19:18
фото ілюстративне фото ілюстративне
Сьогодні, 29 червня, міське комунальне підприємство "Збараж" на власній сторінці у Фейсбук опублікувало інформацію про підвищення тарифів на послуги водопостачання та водовідведення з 1 липня 2023 року. 

Спершу йшла інформація про те, що необхідно обов'язково подати показники лічильників, а згодом був допис про те, що починаючи з 1 липня 2023 року, вступають в дію нові тарифи на послуги водопостачання та водовідведення, відповідно до рішення Збаразької міської ради. 

Відтак, нові тарифи мали б скласти - 26,06 гривень за куб за водопостачання та 36,50 гривень за водовідведення. 

Загалом, жителі Збаража мали б платити з 1 липня за воду 62,56 грн за куб води та стоків. 

На зображенні може бути: текст

 

Натомість, депутат Збаразької міської ради Андрій Рудан відзначив, що за підняття тарифів депутати не голосували, більше того, такого питання на сесії не було, не розглядали його і члени виконкому. 

"Сьогодні, 29 червня 2023 року, Міське Комунальне Підприємство Збараж опублікувало інформацію щодо підняття з 01 липня 2023 року тарифів на водопостачання та водовідведення, посилаючись при цьому на рішення «Збаразької міської ради». Як депутат Збаразької міської ради повідомляю - сесія Збаразької міської ради не приймала жодного рішення щодо підняття тарифів! Жодного! На скільки мені відомо, то такого рішення не приймав і виконавчий комітет Збаразької міської ради! Отже, дана інформація є неправдивою та такою, що не відповідає дійсності", - відзначив Андрій Рудан. 


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ